top of page

Po svátcích zpět v plném tréninku


Doufám, že jste si všichni skvěle užili Vánoce a Nový rok. Já náramně!


Podařilo se mi skvěle zkombinovat tréninky a čas strávený s rodinou. Na Štědrý den jsem vyrazil na tradiční projížďku na horském kole s taťkou, bráchama a kamarády, odpoledne pomohl mamince s přípravou večeře a při rozbalování dárku se pořádně přejedl cukrovím.


Na Druhý svátek jsme všichni společně vyrazili do Andorry. Já si zabalil hlavně teplé oblečení na kolo a ostatní vybavení na lyže. Ze všeho nejdříve jsme ale vyrazili na dobrodružný pochod na sněžnicích. Plánovali jsme strávit noc na horské chatě Illa. Ta se nachází ve výšce skoro 2500m nad mořem a pět hodin cesty od nejbližší civilizace. Bylo to úžasné. Nakonec jsme zůstali ještě o noc déle.




Příchod nového roku jsme oslavili v klidu, zůstali jsme doma, dali si výbornou večeři a čekání na půlnoc si zpříjemnili hraním deskových her. Z terasy jsme pak odpálili šampaňské, popřáli si vše nejlepší do nového roku a sledovali nádherné ohňostroje.


Počasí bylo nádherné, zatímco zbytek rodiny lyžoval na vrcholcích hor, já jsem dole v údolí společně s Julianem Alaphilippem najížděl kilometry. V pátek jsem se pak přesunul několik set kilometrů na jih do Calpe na další týmové soustředění.


Ve Španělsku nosí dárky až Tři králové a na mě čekala pořádná nadílka. Dvě krabice nových dresů a aerodynamické kolo Specialized Venge. Sezona může začít!

350 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Parádní výkon na Liege - Bastogne - Liege

Zima, déšť, 256 kilometrů a téměř 5 tisíc výškových metrů před námi. Přesto jsem se na startu La Doyenne - nejstarší klasiky usmíval. Tušil jsem, že to bude dobrý den. Poslední dny jsem se cítil skvěl

Jsem zpět!

Anchor 1
bottom of page